Saa mitä haluat.




* Kirja saatu Viisas Elämä- Kustantajan kautta.*
some@viisaselama.fi

Kuinka korkealle vuorelle sinä haluat kiivetä?

Kuinka moni meistä jättää toteuttamatta omat unelmansa vain, koska et jaksa uskoa lopputulokseen? Unelmat tuntuvat liian kaukaisilta, monimutkaisilta toteuttaa tai yksinkertaisesti vain rohkeus alkaa toteuttaa itseään puuttuu. Elätkö sinä sitten omannäköistä elämää? Saatko iloa tekemistäsi asioista? Haaveiletko jatkuvasti paremmasta elämästä? Koska vain hyvin harva meistä saa elämässään valmiina kaiken mitä haluaa, on asioiden eteen tehtävä töitä. 

Olen pyrkinyt seuraamaan intuition ja sydämen voimalla omaa polkuani. Se, että järki ja sydän eivät aina kulje käsi kädessä, ei ole haitannut menoa. Useinmiten kuuntelen sydäntäni. Miksi? Koska uskon, että jos tekisin suurimman osan päätöksistä elämässäni pelkästään järkiperäisiin asioihin vedoten, eläisin onnetonta ja persoonatonta elämää. Minulla oli siis suunta.. Sitten sain mahdollisuuden lukea Ilkka Koppelomäen mahtavan ja kannustavan kirjan  - Saa mitä haluat, Opas omannäköisen elämän toteuttamiseen. Ilkka kirjoittaa innostavasti mahdollisuuksista, joita voimme ihan jokainen hyödyntää. Kuka tahansa voi siis toteuttaa oman näköistä elämäänsä. Niille joilla suunta on hukassa tai et ehkä vielä tarkkaan tiedä mitä elämältäsi haluat, antaa kirja selkeät ohjeet ja suunnan jota kohti kulkea. Tekosyyt siihen, ettet pysty muutoksia elämässäsi tekemään, ovat todellakin tekosyitä. Pienikin muutos parempaan vie eteenpäin ja ennen kuin huomaatkaan alkaa ihmeitä tapahtumaan jokaisella elämänalueella. 

Ilkan kerronta on innostavaa ja mukaansatempaavaa ja lukijana minulle tuli todellakin sellaisen olo, että halutessani pystyn mihin vain. Oman suunnan selkeyttäminen ja pienien, mutta todellakin isosti vaikuttavien muutosten tekeminen on vienyt jo aimoharppauksen eteenpäin. Kun olen jaksanut uskoa omiin unelmiini ja tehnyt tavoitteita niiden toteuttamiseksi on elämääni alkanut ilmaantua jopa yllättäenkin uusia mahdollisuuksia. Ja osa omista unelmistani on päässyt toteutumaan jo ennen kuin uskoin niiden olevan edes mahdollista. Niin uskomaton on mielen voima.

Kirja ei kehoita tekemään mitään mahdotonta. Kunhan vain löydät oman suuntasi ja jaksat uskoa siihen ja olet valmis etenemään askel askeleelta. Opit hahmottamaan omaa elämääsi ja olipa tavoitteesi mikä tahansa, huomaat kuinka suuresti se tulee vaikuttamaan koko elämääsi. Positiivisuus lisää positiivisuutta ja luot ympärillesi juuri sitä mitä haluatkin. Tämä on vetovoiman laki.

Jaksan vahvasti uskoa omaan polkuuni, mutta tiedän myös että halutessani voin aina muuttaa suuntaa. Aina voi valita tavoitteensa uudelleen ja muistaa, ettei epäonnistumista kannata pelätä. Silloin ehkä tiedät, että sinun tarvitsee muuttaa suuntaa, tai kenties yritttää vain kovemmin. Jokainen mahdollisuus tuo suuren kiitollisuuden ja laittamalla hyvän kiertämään, voit uskoa että ennemmin tai myöhemmin se palaa luoksesi. 

Askel askeleelta, rappunen rappuselta, metri metriltä voit päästä kohti omannäköistä elämää. Uskalla ottaa ensimmäinen askel!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lempeää rentoutumista..

Kevät - Puuelementti

Varjoista valoon..