Kaikelle on oma aikansa...



" We must be willing to let go of the life we planned so as to have the life that is waiting for us."

- Joseph Campbell -





Kaikella on oma aikansa... Päätös aloittaa kokonaan uusi blogi, uudella pohjalla on kytenyt jo jonkin aikaa. Koko syksyn ja alkutalven olen ollut kuin tyhjä taulu. Kaikki ajatukset kirjoittamisesta ovat johtaneet tyhjälle ruudulle, jolle ei ole syntynyt ainuttakaan järkevää ajatusta. Miksi? 

Alunperin ajatus koko blogin pitämisestä lähti siitä, että halusin ammentaa kaikkea sitä ihanaa juttua mitä itse koin ja opin myös teille. Sitten huomasin kirjoittamisesta tulevan "suorittamista". Piti keksiä tikustakin asiaa, jotta olisin saanut sisältöä aikaiseksi. Päätin pitää taukoa postauksista ja antaa ajatuksen levätä. Ei sisältöä voi tuottaa väkisin. Se ei ollut se ajatus mitä halusin tehdä. Minä haluan kertoa teille matkasta, jonka oman hyvinvoinnin äärelle voi tehdä. Omalla tavallani, omilla aikatauluillani. Siksi päätin myös aloittaa kokonaan puhtaalta alustalta.






Olen huomannut saman myös omassa elämässäni. Koko ajan on kiire jonnekin ja lopulta huomaat harhailevasi eksyksissä ympäriinsä. Tiedättekö mitä? Kaikki mulle nyt ja heti ei vain toimi. Kiirehtimällä eksyt vain pahemmin. Olen ollut niin valtavan innoissani löydettyäni tälle polulleni, että haluan koko ajan vain oppia lisää. Mutta millä hinnalla? Kiirehtimällä lisää..

Minun oli tarkoitus aloittaa nyt alkuvuodesta Shiatsu- hoitajan opinnot. Sitten tuli postia, että koulutuksen alkamisajankohtaa on jouduttu siirtämään myöhemmäksi ja nyt koko koulutuksen alkaminen on epävarmaa. Harmitus se tietenkin ensimmäiseksi nousi pintaan. Minä niin odotin ja olin innolla menossa taas uutta oppimaan. Mutta ehkä kaikella on kuitenkin tarkoituksensa? Mitään kiirehtimättä olen päättänyt, että jos tämä koulutus ei jostain syystä nyt alakaan, niin se on tarkoitettu näin. Kaikella on aikansa ja asiat loksahtavat varmasti kohdalleen taas oikealla hetkellä. Tai sitten elämä tuo eteen jotain paljon parempaa. 




Matka itseensä on myös sellainen, että sitäkään et voi kiirehtiä. Siispä olen päättänyt nyt nauttia siitä mitä minulla nyt on. Antaa sydämen puhua ja viedä omalla polullani eteenpäin. Kaikki mikä tapahtuu siinä ympärillä, tulee tapahtumaan omalla painollaan. On pakko päästää irti odotuksista ja jatkuvista suunnitelmista. Useinmiten silmät aikenevat vasta, kun annat itsellesi aikaa. 
Puhun paljon Shindo-ryhmissäni siitä, kuinka tärkeää on istahtaa oman kehon ääreelle kuuntelemaan mitä sinulle kuuluu. Kaikki muu lähtee kumpuamaan sitten siitä. On siis aika palata takaisin siihen mikä minut on tähän kaikkeen johdattanut. On aika istahtaa oman kehon äärelle..

- ANSHIN on sydämen helpotus -







Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lempeää rentoutumista..

Kevät - Puuelementti

Varjoista valoon..